By Lille Vilde

Drikketut 2 Stk / Canyon Clay & Vintage Blossom - By Lille Vilde

Drikketut er designet for Œ gj¿re livet enklere for babyer og smŒbarn som trenger Œ l¾re Œ drikke fra en kopp.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

Designet for å gjøre livet enklere for babyer og småbarn som skal lære å drikke fra en kopp og alle foreldrene som skal å tørke opp etter dem.
 
De to lokkene gir minimalt med søl ved bordet, mens du er på farten, i bilen eller kanskje i sengen om natten.
 
Denne varianten består av et dobbelt drikketut i Vintage Blossom og i Canyon Clay. To populære fargetoner som samsvarer med blant annet svanhage-smekkene våre i samme farge.
 
Den lille drikketut slipper bare vann når den klemmes mellom tannkjøttet og en liten ventil sikrer at det ikke skapes vakuum i koppen.
 
Kappdekslene er laget av mykeste silikon og pakket i esker med to. Dermed er det alltid et lokk som er klart til bruk mens det andre er til vask. Skyll den med vann eller kast den direkte i oppvaskmaskinen. Det blir ikke enklere.
 
Den flaskeforseglbare silikonen gjør at lokket passer til de fleste små barnekopper opp til 7 cm i diameter.
 
Silikonet er matgodkjent og testet i henhold til gjeldende lovgivning. Det avgir ikke skadelig kjemi.
 
MERKNAD: Silikonen vil sprekke hvis den blir strukket for mye. De to lokkene er ikke laget for bambukoppene fra byen Lille Vilde, da disse er for store i diameter. 6,5-7 cm maks i diameter, er det perfekte målet for små babyhender som nettopp har lært å holde en kopp.
 
 
ATTENTION: The silicone lids are not suitable for the bamboo fiber cups, as the lids will be stretched too much and break, when dropped to the floor. Cups of maximum 7cm in diameter are recommended for the lids.