Vår bestselger

Våre trebokstaver er en absolutt bestselger gjennom årene i Monolo. Enkelt å forstå. De er vakre i sin enkelhet og klare linjer og er laget av naturlig tre

.Jeg elsker trebokstaven fordi den bygger inn Monolos verdier om bærekraft – bokstavene er produsert i Norge med sertifisert kryssfiner fra Finland, og de er giftfrie og naturlige. Du kan bruke den rå, bare dra nytte av de lyse tre naturlige fargene, eller ha det gøy å gjøre det om til ditt DIY-prosjekt. Få hele familien med, brødrene og søstrene vil elske å male de!

De er rene, enkle og 100 % naturlige. Bruk av naturprodukter til barnehager har vært en trend lenge nå. Mange familier endrer tankegang når det gjelder bruk av plastmaterialer, spesielt når det gjelder barna deres. Dessuten gir trematerialer oss en følelse av å være nærmere naturen, spesielt i Norge, hvor bruken av tre er veldig innebygd i kulturen - tenk på trehusene, møblene og tilbehøret vi har så mye rundt her.

Mimi Mees trebokstaver bærer denne essensen, men kommer i et veldig rent og enkelt design som kan skille seg ut på soveromsdekorasjoner, samt gå utover barnerommet. De kan brukes til å dekorere andre rom i huset og skape ord som er meningsfulle for familien.

Så jeg fylte selvfølgelig opp lageret av bokstaver før jeg gikk live igjen denne gangen. Og det er det første produktet som gjøres tilgjengelig igjen.

Ta en titt og velg bokstavene for barnets navn, hele alfabetet eller en annen sammensetning du kan finne på.