Nyåpning

Monolo ønsker å være et valg å stole på når det kommer til mødre som oss, som er engasjert i å yte sitt beste for å gjøre denne verden bedre, tryggere og inspirerende for de som betyr mest - barna våre.

Sommeren går mot slutten. Skolen har startet og alle går tilbake til rutinene sine. 

For oss i Monolo har det ikke bare vært en begivenhetsrik sommer, det har vært et begivenhetsrikt år. Som en familie bestemte vi oss for å ta ett år fri og reise gjennom Europa og bli en lengre periode i hjemlandet mitt Tyskland. Det var et morsomt og til tider slitsomt år. Vakker, vill og full av eventyr og innhold. Videre åpnet det for mange spørsmål om hvordan reisen vår skal fortsette, hvilke verdier vi lever etter og ønsker at barna våre skal arve. 

Underveis bestemte vi oss også for at det var på tide for Monolo å endre sin nettplattform. Så gjennom alt dette i en suppe får du overraskende resultater. For Monolo betyr det at vi har flyttet fysisk og online plassering. Som et resultat var vi lengre offline enn forventet. Samtidig, som du kan se, endret vi utseende. Forhåpentligvis blir det enda enklere for deg å navigere. Mens vi fortsatt er i tråd med vår tidligere visjon, og du vil fortsette å se mange kjente produkter, vil vi også spre oss mer inn i en ny retning. Nye produkter - fysiske og online. 

Vi ønsker å være et valg å stole på når det kommer til rettferdig handel, bærekraftige og vakre produkter for barn og familier i Norge.

Som en liten familiebedrift ønsker vi å være en referanse til kunder, leverandører og, viktigst av alt, til mødre som oss, som er engasjert i å gjøre sitt beste for å gjøre denne verden bedre, tryggere og inspirerende for de som betyr mest - barna våre.

Så jeg er spent på det som ligger foran oss, og jeg håper du også. 

Siden overføringen fra den ene til den andre nettplattformen ikke var så friksjonsfri som forventet, vil det ta litt tid å få alle produktene i gang. Når jeg er hjemme med 2 av barna mine og driver Monolo, er ikke alt rett frem og ting tar noen ganger lengre tid enn planlagt. Når det er sagt, følg med, det kommer noen gode tilbud utover høsten frem mot jul. 

Fordi vi flyttet, benytter jeg anledningen til å tømme lageret vårt og gjøre plass til det som kommer.


Klem og sjokolade,

Cathleen