Chamonix Rain Organics

Coconut Baby Wash & Shampo 500ml - Chamonix Rain Organics

ChamonixRain Organics Baby shampo, er en luksuri¿s blanding av naturlige og ¿kologiske ingredienser som er milde nok til Œ bruke pŒ den nyf¿dte babyens hud.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

Skjem bort deg selv eller din lille i kokosnøtt godhet og lag en tropisk oase hver gang dere bader. ChamonixRain Organics Baby Wash & Shampoo er en luksuriøs blanding av naturlige og sertifiserte økologiske ingredienser, spesielt sammensatt for å rense og beskytte hud og hår forsiktig. Delikat duftende med antydningen til kokosnøtt, den er helt fri for ubehag, slik at du kan være trygg på at den er trygg, naturlig og nærende for alle aldre og hudtyper.
 

Nyfødt

Vi anbefaler å ta en liten dose i barnet badekar, også forsiktig vaske barnet med en klut.

Fra 3 mnd

Produktets mildhet gjør at dette kan være i direkte kontakt med huden til barnet, men vi anbefaler at det doseres i badekart før bading. Vær forsiktig slik at du ikke kommer i direkte kontak med barnets øyner.

Hvis produktet kommer i kontakt med øynene, skyll dette bort med rent vann.

Skyll produktet helt bort fra barnets hud før du tørker og steller  barnet.

Bruk produktet kun som angitt på flasken. Vist det oppstår hudiritasjon bør du slutte å bruke produktet.

Visste du

Huden er det største organet i kroppen, som absorberer en stor prosentandel av det vi legger på den. Derfor er det viktig å bruke produkter som er laget ved hjelp av naturkvalitet og naturlige ingredienser av høyeste kvalitet.

INGREDIENSER

Renset vann, organisk aloe vera juice, kokosglukosid (planten avledet overflateaktivt middel), guargummi, sitronsyre, kokosnøttolje, kaliumsorbat, parfyme (naturlig konserveringsmiddel), organisk glyserin, organisk lavendelekstrakt, organisk kokosnøttolje, organisk avokadoolje, Organisk kveld Primrose Oil, Organisk olivenbladekstrakt, Organisk Calendula-ekstrakt, Organisk kamilleekstrakt, Rosehip Extract.