Chamonix Rain Organics

Baby Coconut Fuktighetskrem 250ml - Chamonix Rain Organics

ChamonixRain Organics Baby Fuktighetskrem, er en blanding av naturlige og ¿kologiske ingredienser som er milde nok til Œ bruke pŒ den nyf¿dte babyens hud.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

ChamonixRain Organics Baby Moisturizer, er en luksuriøs blanding av naturlige og sertifiserte økologiske ingredienser som er rene og milde nok til å bruke på den nyfødte babyens sarte hud.

Beriket med kokosnøttolje, aloe vera og naturlig E-vitamin, etterlater fuktighetskremen babyens hud vakker myk og utrolig næret. Kombinasjonen av kamille og lavendel vil hjelpe deg med å roe og slappe av babyen din - fremme en mer fredelig nattesøvn, og vil lett bli en viktig del av babyens sengetidsrutine.

Denne ikke-fete formelen absorberer rett inn i huden, og er delikat duftende med den nydelige duften av kokosnøtt, og sikrer at babyens hud ser ut, føles og lukter guddommelig.

Ingredienser

Renset vann, organisk aloe Vera juice, solsikkeolje, Cetearylalkohol (plante-avledet emulgator), organisk kokosnøttolje, Cetearyl-olivat (Plante-avledet emulgator), Sorbitan-olivat (Plante-avledet emulgator), Parfyme (naturlig konserveringsmiddel), Glyceryl-monostearat (Plante-avledet emulator) Emulgator) Kokosnøttolje, guargummi, Jojobaolje, kaliumsorbat, vitamin E, sitronsyre, rosmarinekstrakt, organisk olivenbladekstrakt, organisk kalendulaekstrakt, organisk kamilleekstrakt, organisk lavendelekstrakt, rosehip ekstrakt.

Visste du

Huden er det største organet i kroppen, som absorberer en stor prosentandel av det vi legger på den. Derfor er det viktig å bruke produkter som er laget ved hjelp av naturkvalitet og naturlige ingredienser av høyeste kvalitet.