EcoViking

Spisesett All-In-One /Gr¿n - Ecoviking

Den nye spisesett med silicontallerkenen + spisebrike er utviklet for Œ gj¿re mattiden til en mer ren opplevelse. Det er en alt-i-ett-plate.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

• Alt-i-ett-plate

• Hengehull for enkel lagring og tørking

• Suges til enhver flat overflate

• Fremmer selvfôring og utvikler finmotorikk

• Safe på oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn

• Laget av høy kvalitet silikon som er fri for BPA, BPS, PVC, latex og ftalat

• Bygget for å vare (silikon er bøyelig og falmer ikke eller korroderer)

 

Den nye EcoViking spisesett tallerkenen + spisebrike er utviklet for å gjøre mattiden til en mer ren opplevelse. EcoViking silikonplate er en alt-i-ett-plate med deksel for høye stoler. Bunnen suger direkte til bunnen. Leveres med et innovativt hengehull for enkel lagring og tørking. Passer til IKEA Antilop barnestol.

EcoViking-platen er laget av 100% silikon av mat av høy kvalitet som er BPA, BPS, PVC, latex, hypoallergenisk og ftalatfri. Designet for spedbarn / småbarn 4+ måneder.

 

Hvorfor Silikon:

Silikon er holdbart og bedre for havene enn plast. Den varer lenger, tåler varme og kulde bedre enn plast. Det er tryggere for familien din også uten østrogen-etterlignende giftstoffer som BPA å bekymre deg for. Den er luktfri, flekkresistent, allergivennlig og har ingen åpne porer hvor skadelige bakterier kan feste seg.
Det er også resirkulerbart. Når det brennes, vender silikon tilbake til de ufarlige ingrediensene: amorf silika, karbondioksid og vanndamp (i motsetning til plast som frigjør giftstoffer når den brennes).
Slik trenger du ikke trenger å bekymre deg for at silikon går i stykker eller sprekker på lenge! Den er super holdbar, motstår smelting, brudd og vridning.