By Lille Vilde

Spisebrikke Hval / Petrol - By Lille Vilde

Fin spisebrikke fra danske By Lille Vilde. Laget av silikon og tŒler oppvaskmaskin opp til 230 grader.rnrnMateriale: 100% silikon. Fri for BPA.rnrnMŒl: 45,5 cm

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

Gøy hele dagen!

Stedsmattene er matverdige og ypperlige til måltider, men også når du leker med lekdeig, tegner eller bygger lego.

Stedsmattene fra by Lille Vilde er laget av ren silikon. Kvaliteten er myk og veldig sterk. Silikon gir naturlig friksjon som gjør at matten blir liggende på bordet. Stedsmattene er også perfekte for kreativ lek der de vil beskytte bordet mot markører, lekedeig og slikt. Formen eller trykket på matten vil oppmuntre barnet til å opprettholde et kreativt sinn. De pregede kantene vil holde små perler på plass, og etter å ha spilt kan matten gå rett til oppvaskmaskinen, om nødvendig, eller bare skylles under kranen. De er testet og har bestått de strenge europeiske LFGB-standardene for silikon i kontakt med matvarer.

Hvalmatte måler 46x26cm 

 

Hvorfor Silikon:

Silikon er holdbart og bedre for havene enn plast. Den varer lenger, tåler varme og kulde bedre enn plast. Det er tryggere for familien din også uten østrogen-etterlignende giftstoffer som BPA å bekymre deg for. Den er luktfri, flekkresistent, allergivennlig og har ingen åpne porer hvor skadelige bakterier kan feste seg.
Det er også resirkulerbart. Når det brennes, vender silikon tilbake til de ufarlige ingrediensene: amorf silika, karbondioksid og vanndamp (i motsetning til plast som frigjør giftstoffer når den brennes).
Slik trenger du ikke trenger å bekymre deg for at silikon går i stykker eller sprekker på lenge! Den er super holdbar, motstår smelting, brudd og vridning.