By Lille Vilde

Smekke Hval / Minty - By Lille Vilde

Alle smekker fra Lille Vilde er laget av ren silikon. De er veldig myke og fleksible, noe som gj¿r dem perfekte Œ ta med pŒ farten.

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

 

Alle smekker fra Lille Vilde er laget av ren silikon. De er veldig myke og fleksible, noe som gjør dem perfekte å ta med på farten. Dessuten er det myke materialet behagelig for barnet å ha på seg, og den matte overflaten gjør at det ser bra ut.

Tørk av den med en fuktig klut for å rengjøre smekkene, skyll den under vann fra springen eller sett den i oppvaskmaskinen. De er enkle å rengjøre og å gjør de klar for neste måltid på kort tid, og derfor trenger du aldri mer enn en eller to smekker hvis du har disse. Enda bedre, smekkene vil vare livet ut og er sterke nok til å vare gjennom mange barns bruk og slitasje.

For de små babysmekkene, anbefaler vi at du henger den til tørk etter fangeren. På den måten vil fangeren åpne seg litt og fange mer av sølet som kommer fra babyens munn. Når barnet begynner å mate seg selv, anbefaler vi å oppgradere til smårolling, som fanger opp alle søl fra skje / gaffel som aldri rekker helt til munnen. Alle smekker er justerbare i størrelse og passer til alle barn.

De er testet og har bestått de strenge europeiske LFGB-standardene for silikon til bruk med matvarer.

Smekkene måler ca 31x21cm.

 

Hvorfor Silikon:

Silikon er holdbart og bedre for havene enn plast. Den varer lenger, tåler varme og kulde bedre enn plast. Det er tryggere for familien din også uten østrogen-etterlignende giftstoffer som BPA å bekymre deg for. Den er luktfri, flekkresistent, allergivennlig og har ingen åpne porer hvor skadelige bakterier kan feste seg.
Det er også resirkulerbart. Når det brennes, vender silikon tilbake til de ufarlige ingrediensene: amorf silika, karbondioksid og vanndamp (i motsetning til plast som frigjør giftstoffer når den brennes).
Slik trenger du ikke trenger å bekymre deg for at silikon går i stykker eller sprekker på lenge! Den er super holdbar, motstår smelting, brudd og vridning.